Aanmelden

Of je nu bijvoorbeeld werkt als coach, als counsellor, therapeut of maatschappelijk werkende, deze set trainingen verdeeld over een heel jaar vult je deskundigheid aan met de noodzakelijke kennis van eenzaamheid en van de diverse mogelijke vormen van hulp. Je kunt kiezen of je één of meer modules wilt volgen.

Voordat je met het laatste deel van de opleiding (de module Creatief Leven) begint is het noodzakelijk dat je zelf het programma Creatief Leven hebt gevolgd. Schrijf je in bij een van de gecertificeerde cursusleiders of volg de cursus online.

Twijfel je, meld je dan aan voor module 1. Je kunt daarna nog besluiten of je de volledige training wilt doen voor de (lagere) prijs van de totale training. 

gecertificeerd eenzaamheid

Ben je klaar voor deze persoonlijke en professionele groeispurt? Als je affiniteit hebt met het thema, beschikt over levenservaring en minimaal een HBO-niveau hebt kun je je nu aanmelden voor de volledige training. Dan ben je straks ook gecertificeerd.

Heb je nog vragen?

Vraag een persoonlijk gespek aan. Dan gaan we na wat je het best kunt doen.

Weet je het al zeker? Geef je dan nu via een e-mail op voor de module van jouw keus of voor de volledige training Specialist Eenzaamheid en je krijgt bericht zodra de details bekend zijn.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Faktor5 opleider eenzaamheidFaktor 5
Ambachtenstraat 13
4731 RE Oudenbosch
KvK 22057651
Email: j.rijks@faktor5.nl
Tel: 0165 316626
Mob: 06 44574009

 

Copyrights 2017  Faktor5 | Webontwikkeling Basis Works BV  
Over Faktor5 | Algemene voorwaarden 

Waar zitten we?