Praktijkondersteuner huisarts GGZ specialisatie eenzaamheid

40% Van de Nederlanders heeft last van eenzaamheid, het is een overweldigend probleem. Dat wil zeggen dat bij uw cliënten/patiënten dat percentage minstens 40 is. Wilt u deze groep effectief helpen, dan is de nieuwe kennis en wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor u van groot belang. Faktor5 biedt u dat in een modulaire opbouw.

De modules 1 en 2  zijn voor u cruciaal als u als praktijkondersteuner GGZ werkt. Zo leert u diagnosticeren en naar de juiste hulpvorm verwijzen.

In het geval u zelf wilt begeleiden, biedt het volgen van de overige modules u alles om effectief te helpen bij eenzaamheid, zowel in groepen als in één op één gesprekken.

Modules

Module 1 en 2: basiskennis
Module 3: oplossingsgericht werken: met als basis positieve psychologie biedt dit een sterke, empowerende methode voor coachende gesprekken.
Module 4: communicatie met mensen die zich eenzaam voelen vraagt om een speciale aanpak.
Module 5: mensen gedragen zich anders in groepen dan individueel. In uw hulp bij eenzaamheid is dat een cruciaal verschil, waar u gebruik van kunt maken in uw hulpverlening.
Module Creatief Leven: In deze module leert u een methodiek beheersen voor groepscursussen voor preventie en reductie van eenzaamheid.

Eenzaamheid is een groot en steedds meer erkend probleem. Als Specialist Eenzaamheid bent u voorbereid op de toekomst. Je kunt wel spreken van een kansberoep.

De prijzen van de module 1 tot en met 5 zijn € 395,- , module Creatief Leven is € 1990,00

U kunt voor deze opleiding een scholingsvoucher aanvragen bij het UWV. Heeft u vragen, mail ons!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Faktor5 opleider eenzaamheidFaktor 5
Ambachtenstraat 13
4731 RE Oudenbosch
KvK 22057651
Email: j.rijks@faktor5.nl
Tel: 0165 316626
Mob: 06 44574009

 

Copyrights 2017  Faktor5 | Webontwikkeling Basis Works BV  
Over Faktor5 | Algemene voorwaarden 

Waar zitten we?