Praktisch

Voor onze trainingen geldt:

Het niveau van de opleiding is Post- HBO. Inschrijving staat open als je:

  • Een HBO of WO opleiding hebt afgerond of een vergelijkbaar werk-en denkniveau hebt (bv Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Personeel en Arbeid, Pabo, Verpleegkunde, Godsdienst, Pastoraal Werk, Psychologie, (Ortho-)Pedagogiek, Theologie etc.
  • Werkzaam bent (geweest) in een setting van professioneel begeleiden (bv coaching, onderwijs, counselling)
  • Twijfel je? Neem contact op!

Materialen

Voor alle trainingen geldt dat alle benodigde materialen worden verstrekt en zijn inbegrepen in de prijs. Dat geldt ook voor de reader en handouts.

Aanbevolen boeken zijn niet inbegrepen.

Extra

Wie deelneemt aan de volledige training heeft toegang tot de besloten netwerksite van Faktor5, waarin alle in de training aangeboden materialen (handouts, oefeningen, leesstof) plus extra materiaal, verzameld door eerdere deelnemers aan de trainingen, is na te kijken en te downloaden. Ook zijn er oefenexamens in te zien. Toegang tot deze site is voorbehouden aan degenen die zijn opgeleid bij Faktor5. In het jaar van eerste deelname en het daaropvolgende kalenderjaar is het gebruik van deze website geheel gratis.

Groepsgrootte

We werken met groepen van maximaal 12 personen, zodat je genoeg aandacht krijgt. Heb je tussentijds vragen, dan kun je altijd via e-mail contact opnemen.

Faktor5 is gevestigd op Ambachtenstraat 13, Oudenbosch.De training wordt in principe daar aangeboden. Gratis parkeren, trein op ca. 15 minuten lopen.

De trainingen zijn ook op diverse andere plaatsen in het land, als dat nodig is. Afhankelijk van de herkomst van de deelnemers kan in onderling overleg voor een andere locatie worden gekozen.

We starten de eerste keer om 11.00 en gaan door tot 17.30. We kunnen onderling tot andere afspraken komen.

Koffie, thee en ander drinken is er altijd, evenals iets lekkers.