reepboomtop

Deskundigheidsbevordering

Eenzaamheid

Het lijkt zo simpel: breng mensen met elkaar in contact en voilá: probleem opgelost. Maar eenzaamheid doet gemene dingen met je, waardoor je het niet zelf kunt oplossen, al wil je nog zo graag. Eenzaamheid aanpakken vraagt om deskundige hulp.

Eenzaamheid, afzondering, sociaal isolement, waar gaat het over als we zeggen dat eenzaamheid een groot probleem is? En wiens probleem is het eigenlijk? Eenzaamheid aanpakken beslaat een aantal stappen. Oriënteren, verdiepen, beslissen of en zo ja welke hulp in aanmerking komt, het vraagt om specifieke kennis.

Faktor5 helpt in ieder stadium van dit proces door middel van deskundigheidsbevordering. Of het nu gaat om coaching in de particuliere praktijk of om deskundigheid in het welzijnswerk, Faktor5 heeft de kennis in huis waarmee je deskundig wordt.

Die kennis delen wij graag. Een lezing, discussiemiddag, bijscholingsdag, een training, het is allemaal mogelijk. Eenzaamheid is een complex probleem. Wat wil je precies weten? Wij bieden je in overleg een aanbod op maat..

Wil je erover praten? Bel gerust voor overleg of mail ons direct!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons aanbod met open inschrijving is modulair. De modules 1 basiskennis eenzaamheid en 2 diagnose en verwijzing vormen een inleiding in het werkveld.

eenzaamheid helpen aanpakkenDe overige modules zijn stuk voor stuk verdiepend. De inhoud van alle modules is steeds toegespitst op praktische aanpak van eenzaamheid.

De Training Specialist Eenzaamheid is bestemd voor degenen die in hun praktijk mensen willen begeleiden die hulp zoeken bij het aanpakken van eenzaamheid. Wie deze oplossingsgerichte training heeft afgerond met een diploma kan mensen zowel één op één als in groepen deskundig begeleiden bij eenzaamheid.

Word jij ook iemand die effectief hulp kan bieden bij eenzaamheid? Wil je dit in een persoonlijk gesprek eens overleggen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eenzaamheid is een probleem dat zich niets aantrekt van opleiding, achtergrond of status. Het treft minimaal 30% van de bevolking en dat is een conservatieve aanname. Zeker is dat 10% van de Nederlanders zich zo ernstig eenzaam voelt dat het een dagelijkse last is. Wie deskundig is in hulp bj eenzaamheid, bewijst de wereld een dienst.

Vertrouwen in vernieuwing

 

reepbomen

Contactgegevens

faktor5 logo nwFaktor 5
Ambachtenstraat 13
4731 RE Oudenbosch
KvK 22057651
Email: j.rijks@faktor5.nl
Tel: 0165 316626
Mob: 06 44574009

CRKBO logo
Faktor5 is een CRKBO geregistreerde opleider

 

Waar zitten we?