reepboomtop

Certificering

Faktor5 certificeert degene die de training Specialist Eenzaamheid heeft doorlopen en met goed gevolg het examen heeft afgelegd.

gecertificeerd eenzaamheid

Dit certificaat is niet wettelijk erkend. Het is echter wel iets om trots op te zijn: onze opleiding is uniek en van bijzondere kwaliteit.

Wat anderen ervan vonden:

Inspirerend en waardevol! Ben er trots op dat ik het gedaan heb. De opleiding was compleet, de praktijk is onderbouwd met theorie/onderzoek en de theorie kwam tot uiting in de praktijk en de begeleiding vond ik top! Bijzonder deskundig en zeer inspirerend. Een klasse apart!

Geweldig! Veel geleerd door gepassioneerde docenten met  kennis van zaken en humor.

Ik heb geleerd om op een andere manier vragen te stellen (oplossingsgericht). Niet meer zoveel te moeten, maar mezelf en ook een ander te laten zijn. Nog meer plezier te maken met vrijwilligers en senioren. 

Super, interessant, leerzaam, afwisselend en leuk. De opleiding zit goed in elkaar, de puzzelstukjes vallen aan het eind van de training helemaal in elkaar.

Ik vond de opleiding: zeer inspirerend en motiverend door de positieve toonzetting en dat iedereen in haar waarde werd gelaten. Dat gaf een fijn en veilig gevoel. Vind ik heel belangrijk om in een groep goed mee te kunnen draaien. 

Inspirerend en waardevol! Ben er trots op dat ik het gedaan heb. De opleiding was compleet, de praktijk is onderbouwd met theorie/onderzoek en de theorie kwam tot uiting in de praktijk.  

Super, interessante onderwerpen. Allemaal relevant. Door de wijze van lesgeven ook bijzonder effectief. Ik heb echt veel geleerd!

Jeannette Rijks heb ik ervaren als een energiek, deskundig en bevlogen trainster. Je krijgt geen kans van verslapping. De training vond ik daarom zeer waardevol en ik kreeg er veel energie van! Wat een flow!

reepbomen

Contactgegevens

faktor5 logo nwFaktor 5
Ambachtenstraat 13
4731 RE Oudenbosch
KvK 22057651
Email: j.rijks@faktor5.nl
Tel: 0165 316626
Mob: 06 44574009

CRKBO logo
Faktor5 is een CRKBO geregistreerde opleider

 

Waar zitten we?