reepboomtop

Over Faktor5

Faktor5 verzorgt deskundigheidsbevordering: opleiding en bijscholing, uitsluitend rond eenzaamheid. Eenzaamheid is een groot en complex probleem. Cliënten verdienen het dat je kennis van zaken hebt als je hen erbij wilt helpen. Die kennis haal je bij ons.

Coach Jeannette Specialist Eenzaamheid

Jeannette Rijks, 'Coach Jeannette' van TV, oprichter van Faktor5 en expert in de bestrijding van eenzaamheid:

"In het jaar 2000 ontdekte ik dat ik voor iemand die zich eenzaam voelde nergens goede hulp kon vinden.

Vanuit betrokkenheid en gedrevenheid om werkelijk een verschil te maken heb ik mij gespecialiseerd in eenzaamheid, beter gezegd: in wat er te doen is aan eenzaamheid.

Ik heb mij verdiept in het onderwerp door en uitgebreide literatuurstudie van enkele jaren.  Ik wilde een hulpsysteem ontwerpen dat evidence based was, gefundeerd in  wetenschappelijk onderzoek anno nu. Dat is er. En het werkt.

In 2006 volgde de cursus LEEF!, een cursus die houvast biedt bij (aanstaande) veranderingen in het leven en eenzaamheid helpt voorkomen.

Mensen die zich eenzaam voelen en dat zelf best willen aanpakken, maar niet weten hoe, die wil ik graag helpen. Met mijn methodiek lukt dat. Zo krijgen meer mensen goede hulp.

Zolang ik kan zal ik blijven streven naar betere hulp voor mensen die zich eenzaam voelen. Want aan eenzaamheid moet je iets doen. Zelf. En soms heb je daar wat hulp bij nodig. Ik wil ervoor zorgen dat mensen de beste hulp krijgen. ”

Wil je meer informatie of kennismaken? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Jeannette Rijks op Twitter

Of ontmoet me op Linkedin

 

 

Wat zeggen mensen van de cursus Creatief Leven?

  • “Ik wilde dat ik dit jaren eerder had gedaan, dit had ik moeten weten toen ik 18 was…"
  • “Wat een geweldige eye-opener was dit. Eindelijk iemand die begreep waar ik mee zat. Al bij les 1 merkte ik verandering”
  • “Dit is geen cursus, dit is een persoonlijke reis. Jeannette gaat naast je staan en laat je zelf dingen uitvinden met het gevoel dat er steeds iemand is die je steunt. Wat een fantastische cursus”
  • “Eerst dacht ik: wat is dit ouderwets… geen links, geen plaatjes, niet echt verwijzingen naar internet. En toen legde je het uit. Dat gaf rust en toen begreep ik opeens veel meer.“
  • “Het is nu twee jaar geleden dat ik de cursus Creatief Leven deed. Ik wil je bedanken voor deze ervaring, omdat het me gebracht heeft waar ik nu ben. Ik werk nu bij xxxx en ik help mensen die de weg kwijt zijn. Ik verwijs nog regelmatig naar je cursus. Dank je wel!”

Contactgegevens

faktor5 logo nwFaktor 5
Ambachtenstraat 13
4731 RE Oudenbosch
KvK 22057651
Email: j.rijks@faktor5.nl
Tel: 0165 316626
Mob: 06 44574009

CRKBO logo
Faktor5 is een CRKBO geregistreerde opleider

 

Waar zitten we?